Novým personálním ředitelem TTC MARCONI se stal Petr Berchtold

TTC MARCONI, systémový integrátor a dodavatel informačních technologií pro oblast kritické infrastruktury, průmyslu, energetiky a dopravy, posiluje svůj tým. Novým personálním ředitelem se od dubna stává Petr Berchtold. Na starosti bude mít kompletní personální strategii TTC MARCONI v České republice a na Slovensku. Zároveň bude velmi úzce spolupracovat s vedením celé skupiny TTC na organizačním rozvoji a zajištění osobního rozvoje zaměstnanců.

„Petr Berchtold k nám přichází v náročném období, kdy na celém trhu dochází ke změnám spojeným s důsledky pandemie covid-19 i války na Ukrajině. Schopnost firem rychle reagovat na změny a přizpůsobovat jim své vnitřní fungování je dnes důležitější než dříve. Věřím, že pro nás Petr bude v této oblasti velkým přínosem,“ říká Ondřej Havlík, výkonný ředitel TTC MARCONI.

V oblasti lidských zdrojů se Petr Berchtold pohybuje více než 15 let. Ve vedoucích HR pozicích působil například ve společnostech Škoda Transportation, O2 Telefonica Czech Republic, či naposledy v DURA Automotive CZ. V předchozích letech pracoval také jako klíčový manažer pro oblast B2B zákazníků ve společnostech O2 a UPC, a má tak přímé zkušenosti z obchodu v oboru telekomunikací a informačních technologií.