HRko 2022: firemní kultura, engagement a oblast HR očima nejvyššího vedení firem. Jak to vidí CEO?

Na 400 lidí z oboru HR z celé České republiky dorazí 13. října do Ostravy na 5. ročník, dnes už vyhlášené akce, HRko 2022. HR párty & Festival HR řešení letos proběhne ve zcela nových prostorách. Můžete se těšit na tradiční Before párty, na ještě více případovek díky rozšíření stagí z dvou na šest. Vůbec poprvé na pódiu vystoupí představitelé nejvyššího vedení tradičních českých i nadnárodních firem. A to není všechno!

Organizátoři se letos rozhodli pro změnu místa konání. Aktuální ročník se uskuteční v DK Poklad v Ostravě Porubě. Zbrusu nové, moderní a větší prostory dávají akci zcela jiný rozměr. Především to umožnilo rozšíření programu. Velice pestrý Lineup se tak tak vešel do šesti stagí.

Velkou novinkou je programová skladba, kdy na Vema hlavní stage vystoupí 3 generální ředitelé známých firem, aby ukázali realizované HR projekty z pohledu top managementu. Posluchači tak získají zcela nový pohled na obor, ve kterém působí.
Jak se na oblast rozvoje lidí ve firmách dívají nejvyšší patra managementu a jaké požadavky mají na HR, to je jedno z velkých lákadel letošního ročníku.

Své projekty zde představí třeba Tomáš Vala ze SIKO, Jan Fišer z Nestlé Czech Republic – závod Zora Olomouc, Jana Vychroňová za Vodafone, Martin Svoboda za Astratex, Tomáš Ervín Dombrovský z LMC nebo Martin Cígler jako šéf skupiny Solitea.

Festival HR řešení představí expo s trendy benefitů, HR CRM systémy a celkově všechna moderní řešení pro vaši práci. Případovky a praktické workshopy budou paralelně probíhat také na Festival stagi a na tzv. HR rooms se zaměřením na konkrétní témata. Můžete se tak na celý den usadit např. v JuiceUP engagement room, která je zaměřena na zvyšování engagementu zaměstnanců. Tíhnete spíše k datové analytice a k trendům z trhu práce? Pak bude jasnou volbou LMC datová laboratoř. Nebo si můžete vybrat z každé HR rooms pro vás to nejzajímavější a přejít tak dále do ikigai zóny firemního rozvoje se zaměřením na práci s talenty nebo na OKbase Digitální HR room zabývající se digitalizací.

Od ostatních akcí se HRko odlišuje také tím, že nemá after party, ale Before párty. Výhodou je to, že nikdo nespěchá domů. Ba naopak se všichni těší na program následujícího dne, v klidu se pobaví s kolegy nebo si vymění zkušenosti s novými zajímavými lidmi.


A že to celé bude pořádná show, o to se postará hvězda Evropy 2 Pavel Cejnar v roli moderátora.