HR (R)Evoluce: Jaké má digitální transformace firem dopady na lidské zdroje?

Na konferenci HR (R)Evoluce se spíkři podívají nejen na digitalizaci, ale také například na whistleblowing a jeho přínos pro HR, nástroje moderního recruitera, právní limity HR marketingu a další témata. Akce se koná 7. dubna v Hotelu Jalta v Praze.

Jaká témata zazní?

  • řízení firmy i nábor nových lidí v době krize
  • zvyšování vnitřní motivace zaměstnanců 
  • nové trendy ve vedení společností jako tribalizace či rozdělení firmy mezi zaměstnance
  • péče o psychické zdraví zaměstnanců
  • nejmodernější nástroje a systémy, které zefektivňují a zrychlují HR procesy

Vybíráme z programu

Nejaktuálnější nástroje moderního recruitera pro LinkedIn, Facebook i TikTok

Přednáška přímo z praxe: kde všude můžete narazit na ideálního adepta pro svůj neobsazený pracovní post? Kromě sítě LinkedIn se podíváme také na Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, specializované zdroje na IT specialisty, ale například i specifická Google vyhledávání, která odhalí další zdroje kandidátů. José Kadlech představí Tech Stack moderního recruitera – aktuální nástroje, služby a pluginy, díky kterým zvládnete najít, oslovit a zpracovat více kandidátů než vaše konkurence.

NEPŘEHLÉDNĚTE: kromě samotné přednášky, se bude José Kadlec věnovat účastníkům konference také na svém WORKSHOPU LinkedIn Recruitment Live: Praktická ukázka talent sourcingu na vaše konkrétní pozice.

José je spoluzakladatelem společností GoodCall, Recruitment Academy a Datacruit ATS.

Rozdat firmu svým lidem: čiré bláznovství, nebo skvělý nápad?

Víte, jak skutečně a dlouhodobě zvýšit vnitřní motivaci vašich lidí? Předejte firmu do jejich rukou. O tom, proč je to skvělý nápad, se účastníky konference pokusí na vlastním příkladu přesvědčit Vratislav Kalenda, jeden ze zakladatelů firmy Applifting. Představí dlouhodobý plán, problematiku vlastnictví společnosti a benefity jejího rozdělení mezi zaměstnance. Zároveň nechá nahlédnout do již probíhajícího procesu tribalizace.

Whistleblowing a jeho přínos pro HR

V posledních měsících se z whistleblowingu stalo díky chystanému zákonu o ochraně oznamovatelů hlavně legislativní téma. Praxe z Česka i USA ale ukazuje, že se nemusí jednat jen o zákonnou povinnost. Etické linky a online schránky důvěry se stávají po celém světě využívanými nástroji podpory zaměstnanců s velkým přesahem do HR a budování otevřené firemní kultury. Jan Sláma z NNTB se podělí o konkrétní zkušenosti a pozitivní use case.

Mezi spíkry patří osobnosti ze společností Deloitte CZ Services, Raiffeisenbank, Zásilkovny, Slevomatu, Recruitment Academy, Dreamview a dalších.

Projděte si program konference, která je ideálním zdrojem informací pro všechny HR manažery, specialisty na interní komunikaci, PR odborníky a další profíky, kteří se chtějí dozvědět něco nového z oblasti lidských zdrojů. Vstupenky je možné zakoupit zde.

Konference HR (R)Evoluce

Kdy: 7. dubna 2022

Kde: Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze

Více informací včetně těch o vstupenkách najdete na webu konference.