Mentoring pro Prahu 4 opět podpoří ženy v profesním růstu

V úterý 20. září startuje již 4. ročník oblíbeného projektu “Po rodičovské do práce”, který připravila veřejně prospěšná organizace Business & Professional Women CR ve spolupráci s Městskou částí Prahy 4.

Nejen ženy, které jsou na rodičovské dovolené a připravují se na svůj návrat do práce, najdou ve společnosti dalších podobně nastavených žen inspiraci, která jim profesní změnu, před kterou stojí, usnadní. Hned v rámci prvního setkání se zaměříme na ryze praktické téma.

Miroslava Barčová Křivánková, která působí jako působí jako Managing Partner společnosti D.C.G. Delta Consulting Group, která se zaměřuje na recruitment a HR consulting a v boardu mezinárodní executive search alianci Kennedy Executive, ke kulatému stolu přinese téma „Maximalizujte své šance při hledání práce“. V rámci setkání tak účastnice získají jednoduché, ale osvědčené rady a tipy pro úspěšné zvládnutí výběrových řízení, díky kterým vystoupí z davu a podstatně zvýší svou šanci na získání nové práce nebo na povýšení.

Zářijové setkání se uskuteční v prostorách společnosti Baby Office (Business centrum Zálesí, Pod Višňovkou 1662/25, 140 00 Praha 4 – Krč) od 9.30 do 11.00 hod.

V říjnu se ženy zapojené v programu „Mentoring pro Prahu 4“ mohou zúčastnit speed mentoringu, který organizace Business & Professional Women CR tradičně organizuje v rámci veletrhu HR days. To proběhne ve dnech 12. až 13. 10. 2022 v areálu PVA Expo Letňany. 

Během těchto dvou dnů se budete moci setkat s 22 osobnostmi z řad členek, zasednout k jejich mentoringovým stolům a diskutovat s nimi nejrůznější témata, která vás aktuálně zajímají.

Další setkání jsou pak naplánována na 15. 11. a 6. 12. 2022 a proběhnou v inspirativních prostorách Magenta Experience Center (OC Arkády Pankrác).

Pro účast v programu je potřeba se registrovat. Přihlásit se ale můžete i jen na jednotlivá setkání, a to v průběhu celého projektu.

Nemáte hlídání pro své děti? Nevadí. Díky finanční podpoře společnosti Rossmann se o vaše děti během každého setkání postarají zkušené „tety“.

Díky finanční podpoře Městské části Praha 4 mohou ženy z Prahy 4 setkání absolvovat zdarma. Účastnice z jiných pražských částí za symbolický poplatek 200 Kč.