Vendula Červenková novou finanční ředitelkou v P3 Logistic Parks 

Společnost P3 Logistic Parks, developer a vlastník průmyslových nemovitostí v Evropě, má novou finanční ředitelku pro český trh. Počátkem října byla do této pozice jmenována Vendula Červenková, která v P3 v předchozích dvou letech působila na pozici na pozici Senior Accounting Manager. 

Každý kariérní posun mých kolegů mě těší. Vendulu znám jako velkého profesionála. Jsem si jistý, že v roli finanční ředitelky skvěle obstojí a přinese do vedení novou perspektivu,“ řekl ředitel P3 pro Českou republiku Tomáš Míček.

Vendula Červenková k nové výzvě přistupuje s bohatými zkušenostmi v oblasti financí a developerských projektů. Ty získala nejen na své předchozí pozici, ale také ve svých minulých působištích.  K trhu nemovitostí se blíže dostala ve společnosti Euramco Asset Management, kde deset let působila jako zástupce hlavní účetní. Dlouholetou praxi na trhu s průmyslovými nemovitostmi získala v developerské společnosti Panattoni, nejprve jako seniorní účetní, a poté hlavní účetní pro Českou republiku a Slovensko.

Real estate mě baví pro svou dynamičnost. Věřím, že P3 má velkou příležitost růst, a i nadále zlepšovat a upevňovat své postavení na českém nemovitostním trhu. Děkuji kolegům za důvěru, kterou do mě tímto vkládají a těším se na práci se skvělým týmem,“ řekla Vendula Červenková.