Veracode a Accion Labs zakládají nové inženýrské centrum v Praze

Společnosti Accion Labs, globální poskytovatel komplexních inženýrských služeb a softwarového poradenství a Veracode, světový poskytovatel řešení pro testování bezpečnosti aplikací, oznámily partnerství a vybudování nového inženýrského centra Veracode v Evropě. Výsledkem spolupráce bude větší schopnost společnosti Veracode dodávat vysoce kvalitní bezpečnostní řešení nové generace využitím rozšířené globální podpory. To vše díky novému inženýrskému centru v Praze.

Vzhledem k tomu, že mezinárodní aktivity společnosti Veracode neustále rostou, naposledy spuštěním její evropské cloudové instance, nové inženýrské centrum umožní rozšíření možností společnosti v oblasti výzkumu a vývoje v Evropě. Zároveň zajistí vyšší efektivitu, rychlost vývoje a v neposlední řadě inovaci produktů.

„Po pečlivém výběru jsme se rozhodli pro Prahu, abychom rozšířili naši globální technickou přítomnost v Evropě,“ řekl Brian Roche, produktový ředitel Veracode. „Získáme přístup k vysoce kvalifikovaným inženýrským talentům v České republice, a urychlíme tak náš pokračující růst a posílíme pozici globálního lídra na trhu bezpečnostních aplikací. Posílením našich stávajících týmů v USA získáme také růst naší inovační kapacity a růst schopnosti dodávat naše klíčové služby zákazníkům. Jsme rádi, že můžeme posílit naši pokračující globální expanzi v Evropě strategickou přítomností v Praze a těšíme se, že přivítáme nové členy týmu.“

„Upevňujeme spolupráci s Veracode, předním světovým hráčem v oblasti zabezpečení aplikací, abychom hráli větší roli v celosvětové revoluci řízení a nasazování pokročilých bezpečnostních služeb. Tato spolupráce spojuje naše vysoce kvalitní inženýrské schopnosti s reputací a vizí Veracode pro poskytování inovací, které budou řešit výzvy a příležitosti v dnešní digitální ekonomice,“ řekl Satyajit Bandyopadhyay, Chief Customer Officer společnosti Accion.

„Jsme nadšeni z našeho partnerství s Veracode, toto nové inženýrské centrum v Praze je pro naše plány růstu v Evropě zásadní,“ doplnil Rohit Jayaswal SVP, Strategic Business společnosti Accion. Nové inženýrské centrum v Praze aktuálně nabírá postupně pracovníky, kterých v první fázi plánuje přijmout okolo 100.