Komerčním ředitelem Sodexo Benefity se stal Petr John

Společnost Sodexo Benefity posiluje svůj nejvyšší management. Na pozici komerčního ředitele nastoupil Petr John, který dříve působil ve společnosti Vodafone.

„Jeho úkolem bude vypořádat se hlavně s novými výzvami, které přinesla pandemie covidu a nyní inflace. Všechny tyto faktory ovlivňují i trh s firemními benefity,“ komentuje Daniel Čapek, generální ředitel Sodexo Benefity, s tím, že nově posílený tým by měl pomoci ještě lépe naplňovat očekávání stávajících i potenciálních klientů Sodexo.

Petr John přichází ze společnosti Vodafone, kde naposledy zastával pozici Country manager pro divizi Vodafone Global Enterprise. Společně se svým týmem zde za dobu svého působení zdvojnásobil růst výnosů. „Věřím, že je nutné hledat stále nové cesty a nabízet kreativní řešení postavená na zpětné vazbě od zákazníků,“ uvádí Petr John a zdůrazňuje, že dobrý manažer by měl být orientován na lidi a jejich potřeby, ať už jde o zákazníky nebo kolegy. „Za základní kámen úspěchu považuji fungující tým. Již teď, po pár měsících působení v Sodexo, vím, že máme nakročeno tím správným směrem. Pracujeme na digitalizaci portfolia a hledáme nové služby, které přinesou našim zákazníkům ještě větší přidanou hodnotu. Spokojenost klientů je pro nás na prvním místě a věřím, že s chystanými novinkami se bude jen zvyšovat,“ dodává John.

Petr John vystudoval mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické. Je velkým nadšencem nových technologií a trendů. Svůj volný čas nejraději tráví s rodinou, na horách, na lyžích nebo na kole.