Nominace do Profi HR Awards jsou v plném proudu

Odborný časopis Profi HR, který již deset let edukuje vedoucí pracovníky v HR, CEO a majitele firem v oblasti motivace a řízení lidí, připravil ve spolupráci s dalšími odbornými tituly mediální skupiny A11 první ročník ocenění Profi HR Awards.

„Cílem tohoto oborového žebříčku je ocenit práci HR manažerů a jejich týmů, jejichž práce v posledních letech výrazně nabyla na významu. Zároveň pak chceme vyzdvihnout inovativní projekty, které na poli HR vznikají a pomáhají firmám při náboru i péči o zaměstnance,“ říká Bára Štanglová, šéfredaktorka magazínu Profi HR.

V rámci slavnostního večera 1. ročníku Profi HR Awards oceníme vítěze v těchto kategoriích:

  • HR manažer roku ve firmě do 500 zaměstnanců
    Inspirativní osobnost s prokazatelnými výsledky z firem do 500 zaměstnanců napříč odvětvími. Ať už je HR manažer členem vedení firmy nebo samostatnou jednotkou ve struktuře společnosti, jde vždy o důležitý prvek, který má přímý a prokazatelný vliv na ekonomické výsledky, spokojenost zaměstnanců ve firmě a rozvoj talentů. Nominujte HR manažera, který je skutečným hybatelem dění ve společnosti a který svou agendu vnímá inovativně a multioborově.
  • HR manažer roku ve firmě do 1000 zaměstnanců
    Inspirativní osobnost s prokazatelnými výsledky z firem do 1000 zaměstnanců napříč odvětvími. Ať už je HR manažer členem vedení firmy nebo samostatnou jednotkou ve struktuře společnosti, jde vždy o důležitý prvek, který má přímý a prokazatelný vliv na ekonomické výsledky, spokojenost zaměstnanců ve firmě a rozvoj talentů.  Nominujte HR manažera, který je skutečným hybatelem dění ve společnosti a který svou agendu vnímá inovativně a multioborově.
  • HR manažer roku ve firmě s více jak 1000 zaměstnanci
    Inspirativní osobnost s prokazatelnými výsledky z firem s více než 1000 zaměstnanci napříč odvětvími. Ať už je HR manažer členem vedení firmy nebo samostatnou jednotkou ve struktuře společnosti, jde vždy o důležitý prvek, který má přímý a prokazatelný vliv na ekonomické výsledky, spokojenost zaměstnanců ve firmě a rozvoj talentů. Nominujte HR manažera, který je skutečným hybatelem dění ve solečnosti a který svou agendu vnímá inovativně a multioborově.
  • Inovativní zaměstnanecký benefit
    Ocenění, které vyzvdvyhuje důležitost zaměstnaneckých benefitů a jejich vliv na nábor zaměstnanců. Cílem je ukázat, co vše může být pro zaměstnance benefitem a které benefity už jsou naopak samozřejmostí a uchazeče nijak neoslní. Dotované stravné a příspěvek na penzijní pojietění? Nebo podpora alternativ šetrných k životnímu prostředí a dotované ekologické cestování? Vybíráme zaměstnanecký benefit, který oslní nejen mileniály a generaci Z, ale nadchne i zaměstnance 50+.
  • Talent Manager roku
  • Náborová kampaň roku – nejlepší kampaň zaměřená na nábor nových zaměstnanců
  • CSR a ESG projekt roku
    Nejlepší CSR projekt, který společnost v roce 2022 realizovala. CSR projekty už dávno nejsou jen o sázení stromků nebo podpoře dětského domova. Podporujete rovné příležitosti? Zapojujete se do komunitního života v okolí vašeho sídla? Komunikujete narovinu se svými zákazníky a chováte se férově ke svýzm zaměstnancům? Ukažte, v čem jsou vaše CSR aktivity výjjimečné.
    Nejlepší projekt společnosti zaměřený na plnění ESG cílů. Reportuje HR oddělení sociální dopady podnikání nebo férové zacházení se zaměstnanci? Cílem ocenění je ukázat, že implementace ESG do HR je nejen potřebná, potřebná a v mnoha ohledech již brzy povinná.
  • Osobnost roku magazínu Profi HR

Do soutěže mohou své osobnosti i projekty nominovat samy firmy, a to do 7. dubna 2023, poté odborná porota vybere vítěze výše uvedených osmi kategorií. Slavnostní vyhlášení pak proběhne 26. dubna 2023 v prostorách Václavák 22.

Máte projekt, který by si zasloužil ocenit? Dejte nám o něm vědět!