Nominace ProfiHR Awards: Advanto: Výplata kdykoliv

Moderní a inovativní zaměstnanecký benefit Advanto: Výplata kdykoliv umožňuje zaměstnancům vybírat si část svých odpracovaných peněz před výplatním termínem. Tedy kdykoliv podle jejich preferencí a potřeb. Zaměstnanec tak nemusí na svou výplatu čekat déle než měsíc a půl, což je průměrná doba, po kterou čekáme na odměnu za odvedenou práci. Advanto: Výplata kdykoli je v rámci Profi HR Awards nominováno v kategorii „Inovativní zaměstnanecký benefit“.

Výběr vlastní výplaty je velmi rychlý a intuitivní. Zaměstnanec si může jednoduše zvolit částku odpracovaných peněz, prostřednictvím mobilní či webové aplikace, kterou obdrží nejpozději během druhého pracovního dne na vlastní bankovní účet, běžně však do pár hodin. Nejčastějším důvodem výběru vlastních peněz jsou nečekané výdaje, kterých v dnešní době neustále přibývá, především kvůli zvyšování cen.

I když je benefit od společnosti Advanto na trhu teprve tři roky, ke své výplatě kdykoliv má přístup již přes více než 50 000 pracovníků napříč různými odvětví. Stále však poskytnutím benefitu získávají firmy konkurenční výhodu na trhu práce. Poskytovaná flexibilita a kontrola nad vlastními financemi skrze tento může být pro nové zaměstnance lákadlem a konkurenční výhodou na trhu práce. Dle interních dat společnosti Advanto i mezinárodních výzkumů přístup k vlastním odpracovaným penězům kdykoliv zvyšuje efektivitu a loajalitu pracovníků a snižuje celkové náklady na nábor nových pracovníků.