Nominace Profi HR Awards: Renáta Balíková, IRESOFT

Renáta Balíková se v oblasti HR pohybuje více než 10 let a má zkušenosti z vedoucích pozic jak ze státní sféry, tak komerčních firem. Více než 4 roky působí na pozici HR manažerky v brněnské softwarové společnosti IRESOFT, která vyvíjí software CYGNUS pro sociální sféru a Alveno, docházkový a HR systém pro komerční firmy. Renáta Balíková je nominována v kategorii HR Manager ve firmě do 1000 zaměstnanců.

Profi HR Awards 23_finale

Firma funguje na principu svobodných firem, zodpovědnosti jednotlivců, sebeřízení týmů, agilním manifestu a společných hodnotách, a nejen po Brně je známa pro svoji výjimečnou firemní kulturu. Právě zde se ještě více seznámila s principy agilního řízení, které aplikuje do každodenní práce HR týmu.

• Renáta příležitostně už dva roky přednáší a lektoruje pro SUHR – témata onboardingu, emploeyer brandu a v letošním roce na téma agilního HR v rámci HR masterclass.

• Je spoluautorkou projektu pro naše zákazníky v sociálních službách v oblasti firemní kultury. Co to obnáší – pravidelné konzultace pro management dvou vybraných zařízeních sociálních služeb (Domov sv. Josefa – zařízení pro lidi s roztroušenou sklerózou a Domov pro seniory Burešov), kam spolu se CEO IRESOFTu Jirkou Halouskem 1 x za kvartál dojíždí a sdílí své zkušenosti s budováním firemní kultury.

• Současně Renáta pořádá pro naše zákazníky v sociálních službách bezplatné webináře na HR témata (candidate experience, nábor, onboarding) určené pro personalisty a vedoucí pracovníky zařízeních sociálních služeb. Také je mentorkou personalistky z Domova sv. Josefa. Od dubna bude stejné webináře pořádat také pro klienty na Slovensku.

• Věnuje se také zájemcům, kteří k nám přijíždí do IRESOFTu za inspirací v oblasti firemní kultury z řad HR týmů, komerčních firem nebo univerzit. 

• V letošním roce vystoupí s tématem Agilního HR na dvou konferencích.

• Pravidelně přispívá na sociální síti LinkedIn, kde sdílí know how z oblasti HR. Je také autorkou článku na téma Péče o iresofťáky v AD REM v r. 2022.

• V roce 2019 vyhrála s inzerátem www.lukashledavyvojare.net Recruitment Academy Awards 2019 v kategorii Inzerát roku. V témže roku se stala finalistkou v TOP 5 v kategorii Recruiter roku.

• V roce 2021 se stala vítězkou Recruitment Academy Awards v kategorii Recruiter roku.