Personální změny v nejvyšším vedení ČSOB

Od 1. září 2023 se Tom Blanckaert, člen představenstva ČSOB zodpovědný za oblast řízení rizik skupiny ČSOB, přesune do pozice výkonného ředitele Credits CBC Banque. V jeho pozici ho nahradí Marcela Výbohová, členka představenstva slovenské ČSOB zodpovědná za řízení rizik. Její jmenování je platné od 1. srpna.

Na současnou pozici Marcely Výbohové nastoupí Marek Nezveda, výkonný ředitel Interního auditu v ČSOB CZ, který posílí tým představenstva ČSOB SK. Marka Nezvedu v pozici výkonného ředitele Interního auditu ČSOB nahradí od 1. srpna Hana Bučková, výkonná manažerka oddělení interního auditu v oblasti finančních trhů, řízení rizik, compliance a financí v ČSOB.

„Skupina ČSOB jde svým klientům naproti. Pro nás ve skupině ČSOB je to přístup, který máme v DNA. Těším se na spolupráci a další rozvoj našeho přístupu a zaměření na klienta i v novém složení představenstva. Tomovi děkuji za skvělou spolupráci a všem kolegům přeji hodně úspěchů v jejich nových rolích, mnoho sil a nadšení z nových výzev,“ sděluje k personálním novinkám Aleš Blažek, generální ředitel skupiny ČSOB.

.