Novým partner PwC pro technology consulting

Novým partnerem PwC Česká republika se od 1. července 2023 stal Daniel Smola. Jeho hlavní specializací jsou ERP systémy v čele s platformou SAP. V nové roli bude zodpovědný i za rozvoj těchto aktivit na lokálním trhu, v regionu střední a východní Evropy i za koordinaci s širší sítí PwC.

Daniel Smola vystudoval obor systémové inženýrství a informatika na Ekonomické fakultě Technické univerzity v Ostravě. Do PwC nastoupil v květnu 2017. Daniel v týmu technology consultingu PwC Česká republika vede služby zaměřené na implementaci a rozvoj platformy SAP. Stále se rozšiřující tým poskytuje v mnoha zemích implementační služby se zaměřením na poradenství, návrh procesů, metodiku nebo vývoj a údržbu aplikací a produktů v čele s S/4 a SuccessFactors.

Za poslední tři roky  je Daniel Smola již šestým nově jmenovaným partnerem PwC Česká republika, jehož hlavním zaměřením jsou technologie. Potvrzuje tak, že právě technologie jsou nyní nejrychleji rostoucí oblastí poradenských služeb.

Postup na pozici partnera znamená v globální síti firem PwC přechod z role zaměstnance do úlohy spolumajitele firmy. Jsou to právě a pouze partneři, tedy aktivní členové vrcholného managementu, kteří dohromady s kolegy z dalších zemí střední a východní Evropy spoluvlastní regionální entitu a jejím prostřednictvím i jednotlivé firmy včetně české.