Jan Hrubý posílil tým společnosti ALEF NULA

Jan Hrubý od začátku září zastává v ALEF NULA pozici manažera rozvoje obchodu v oblasti technologie SPLUNK. Jeho nástup je významným krokem k posílení postavení ALEF NULA na trhu kyberbezpečnosti. Jan Hrubý přichází z mezinárodní právnické firmy White & Case, kde posledních deset let vedl obchodní a marketingové týmy v České republice a dříve i na Slovensku.

Před příchodem do White & Case Jan Hrubý působil řadu let v oblasti poradenských služeb. Pracoval pro společnosti jako Accenture, Deloitte či PricewaterhouseCoopers.

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat Honzu v našem týmu. V nové roli bude zodpovědný za strategický rozvoj obchodu v oblasti kyberbezpečnosti a technologie SPLUNK. Bude pracovat také na budování partnerství s klíčovými zákazníky a posilování postavení společnosti ALEF NULA na trhu,“ řekl Michal Zedníček, Head of Busines Development ve společnosti ALEF NULA.

SPLUNK je platforma pro analýzu a monitorování dat, která se specializuje na analýzu logů, metrik a událostí v reálném čase. Tato unikátní technologie je široce využívána v oblasti správy a analýzy dat, kyberbezpečnosti a operativního řízení.

O Alef Nula:

Společnosti ALEF patří mezi největší dodavatele informačních technologií v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Slovinsku, Chorvatsku a Srbsku. Specializujeme se na technologie Cisco, NetApp a F5 a SPLUNK.