Česká dotační jednička vstupuje do nové éry

V čele společnosti enovation, české jedničky v oblasti dotačního poradenství, se odehrály významné personální změny. Do vedení společnosti se vrací oba zakladatelé David Kotris a Jiří Pavlíček. Společnost v nejbližší době čeká transformace, která do jejího dalšího směřování promítne novou vizi a ambice.

Po pěti letech ve vedení odchází ze společnosti její dosavadní jednatel Jiří Kvíz. Na exekutivních pozicích ve vedení české jedničky v oblasti dotačního poradenství jej nahradí zakladatelé a spolumajitelé David Kotris a Jiří Pavlíček, kteří si mezi sebe rozdělí jednotlivé pravomoci. „Děkujeme Jirkovi za nasazení a za práci, kterou v enovation během svého pětiletého působení odvedl. Věříme, že se nám na jeho práci podaří vnové éře firmy úspěšně navázat,“ komentuje změnu David Kotris.

V nejbližší době projde společnost enovation transformací, která bude odrážet její novou vizi a ambice. Jejím cílem je další upevnění silné pozice na trhu. „Našimi hlavními prioritami je zůstat první volbou v oblasti dotačního poradenství pro české firmy, rozšíření týmu dotačních expertů, zvýšení tržního podílu ve veřejném sektoru, kontinuální zlepšování zákaznické zkušenosti a zároveň i budování portfolia partnerských firem,“ popisuje plány Jiří Pavlíček.Mezi zmiňované partnerské firmy patří například úspěšná advokátní kancelář eLegal, nebo nový eventový prostor enforum v pražském Karlíně.

Společnost enovation založil v roce 2007 David Kotris a v současné době je jejím většinovým vlastníkem. Jiří Pavlíček, který je spolumajitelem firmy, se do jejího čela vrací po pěti letech. Na pozici CEO působil v letech 2009-2019 celkem 10 let.