Českou pobočku Devire vede Robert Blazyca

Mezinárodní personální agentura Devire oznamuje novou manažerskou posilu v České republice. Pozici managing director zastává nově Robert Blazyca. S téměř 20 lety zkušeností v oblasti náboru podpoří nejen lokální tým, ale také rozšíří nabídku služeb v Česku.

Blazycův příchod představuje pro českou pobočku Devire strategický krok, protože přináší bohaté znalosti a zkušenosti získané z oblasti náboru od roku 2005. „Devire si na českém trhu získal uznání pro svůj lidský přístup, a to díky špičkovému týmu seniorních konzultantů. Bez ohledu na naše budoucí směřování zůstává zachování tohoto přístupu mojí nejvyšší prioritou,“ komentuje Blazyca.

V posledních dvou letech Robert Blazyca zastával pozici director international development ve společnosti Devire v Polsku. Vedl implementaci komplexních HR projektů se zaměřením na služby recruitment process outsourcing (RPO). Vedle toho poskytoval poradenskou podporu a tvorbu strategických HR plánů pro podniky vstupující na trhy střední a východní Evropy. Během pandemie covidu-19 Blazyca zajišťoval transformaci českého týmu.

Robert Blazyca sbíral své počáteční zkušenosti s náborem ve společnosti Hays, kde se vypracoval z koordinátora pobočky na regionálního ředitele. Před působením v Devire byl generálním ředitelem butikové náborové společnosti se sídlem v Katovicích. Kromě svých rozsáhlých znalostí HR procesů má přesah v oblasti engineeringu, výroby a SSC společností.

Blazyca hovoří plynně anglicky a polsky, v současnosti studuje češtinu.

O Devire

Devire je personální agentura založená v Londýně v roce 1987. Již více než 30 let spolupracuje s předními zaměstnavateli na evropském trhu a zajišťuje komplexní náborové projekty. Kromě náboru nabízí služby v oblastech recruitment process outsourcing, IT contracting, outplacement nebo executive search. Firma sídlí ve Varšavě. Další pobočky se kromě Polska nachází v České republice, Německu a Portugalsku. Společnost je součástí investiční skupiny Devire Group.