EVOLVE! Summit už dnes patří mezi ikonické HR konference.

Jaký je cíl této akce?

Od samého začátku před osmi lety jsme se snažili, aby všechny přednášky, případovky i workshopy byly maximálně praktické a nejdůležitější vždy bylo, aby návštěvníci dokázali praktické znalosti obratem uplatnit ve svých firmách. Jelikož se sami v HR pohybujeme, snažíme se přinášet témata, která naši komunitu zajímají a pálí. Zároveň se snažíme, abychom propojili jak lokální, tak zahraniční řečníky a velmi rádi vozíme řečníky z jiných oborů, jako je například e-commerce, technologie, marketing, jelikož věříme, že z těchto oborů se můžeme v mnohém inspirovat.

Na jaké řečníky se mohou návštěvníci letos těšit?

I letos přivezeme zvučná jména jak z ČR a ze Slovenska tak i ze zahraničí. Přiletí Dave Hazlehurst, velké jméno světového HR marketingu, Nauman Janjua z centrály Bookingu, Bill Boorman z Británie či Kasia Tang z Polska. Přijedou ale i přední osobnosti z lokální scény jako Matěj Matolín, Lucka Halušková, Lenka Kejíková, Oliver Jakubík, Tereza Macháčková a další zvučná jména.

Jakým tématům se budete na konferenci věnovat?

Program souběžně probíhá na čtyřech pódiích, takže toho bude poměrně hodně. Chceme se věnovat AI, ukázat konkrétní výsledky a příklady, jak se dá v náboru i mimo něj použít. Budeme se hodně věnovat employer brandingu a jak jej postavit na emocích. Zaměříme se na to, jak se nábor za poslední roky změnil a ukážeme si, jaké nástroje a metodiky by měl každý moderní recruiter používat. Vyzkoušíme si konkrétní nové metodiky v sourcingu tj. jak vyhledávat kandidáty, kteří nejsou na sítích běžně viditelní. Budeme se hodně věnovat i týmové komunikaci, zavádění agilních metodik do řízení HR projektů, přípravě na HR audity, behaviorální ekonomii a chápání toho, jak se jako lidé rozhodujeme, jak řídit remote týmy či jak budovat vizibilitu na sociálních sítích.

Pro koho je konference EVOLVE! Summit určená?

Obecně se dá říct, že cílíme na všechny lidi, kteří se pohybují kolem HR. Ať už jsou to HR Manažeři, Business Partneři, náboráři, researcheři, specialisté na HR marketing či employer branding. Právě proto nám program souběžně běží na čtyřech pódiích, aby si všechny tyto komunity přišly na své.  

Každopádně bych chtěl zmínit, že EVOLVE! Summit není jen o inspirativním obsahu, každý rok se schází velmi rozmanitá HR komunita, takže důležitý je i networking, večer máme vždy party a legendární Ukulele band.

Co nového letos chystáte?

Letos bude k dispozici znovu simultární tlumočení a to jak pro návštěvníky, kteří se v angličtině necítí příliš silní, ale také pro zahraniční návštěvníky, kteří nevládnou češtinou. Letos také poprvé budeme zkoušet profesionální networkerku, která by měla pomáhat prolamovat ledy a pomáhat networkingu. Zkoušíme i nové prvky do chill-out zóny, kde například chceme letos vybudovat reálný plážový bar.

Kde se dají koupit vstupenky?

Vstupenky se ještě dají koupit na webu www.evolvesummit.cz

Možná ještě závěrem, kdy a kde se tedy bude EVOLVE! Summit letos konat?

Bude to 2.11. a jako každý rok budeme v brněnském Sono centru, které poskytuje naprosto unikátní atmosféru