Panel plný odborníků, kteří poradí jak na AI v HR

Nominace v rámci 2. ročníku PROFI HR Awards, které má za cíl ocenit profesionály z oblasti řízení lidských zdrojů, HR, motivace, talent managementu aj., jsou v plném proudu a vy máte stále možnost se do 10.2.2024 přihlásit. Ptáte se co má společného toto ocenění s problematikou AI?

Jsme si vědomi, že AI je snad nejskloňovanější slovo posledního roku napříč obory, a stejně tak to platí i v HR. No a my se rozhodli tomu vyjít naproti a sezvat vybrané odborníky právě na AI, aby se podělili o své zkušenosti a pohled na věc. Zároveň víme, že čas je drahá komodita a tak v rámci slavnostního ocenění spojíme příjemné s užitečným. Úvod akce totiž věnujeme právě této diskuzi a poté přistoupíme ke slavnostnímu vyhlášení vítězů.

V rámci panelu se budeme ptát, jak je to:

  • se standardy k AI
  • s technologickými aspekty využívání technologií ve firmě 
  • s proškolením lidí ve firmě
  • se zavedením interních směrnic
  • s vlastní praxí – co funguje a co opravdu nefunguje
  • s využití AI a technologií v náboru
  • teď reálně v praxi – co firmy využívají při nábory a co mohou začít využívat 
  • s nejčastějšími chybami při práci s těmito technologiemi
  • s plnou automatizací ve firmě – co lze plně automatizovat a jak
  • s příklady z praxe s automatizací
  • s používáním chatu GTP – kdo a jak může, nemůže a proč

Kdo usedne v panelu?

Moderování se zhostí Ivana Karhanová – marketingová ředitelka Kogi CON, nadšenec do dat a inovací v marketingu. Expert na obsahovou strategii a tvorbu obsahu. Točí podcasty o firemní kultuře, o digitalizaci, technologických tématech a podcasty pro Forbes a Czech Crunch.

Michal Vydržel, CEO HR Tech společnosti Talent’em. Před Talent’em strávil 20 let mimo Českou republiku. Pracoval 10 let na ředitelství v Microsoftu, a dále na Wall Streetu pro Goldman Sachs a Morgan Stanley. Je alumnus univerzit University of Virginia (MBA) a Berea College (B. A.)

Petra Dolejšová, advokátka se specializací na právo v oblasti e-commerce, marketingu, ochranu osobních údajů a značky. Často a ráda předává své know how na školeních, ze kterých vynechává paragrafy, na jejich místo sází příklady z praxe, lehkost a vtip. Posluchačům se nechce věřit, že po jejích přednáškách “chtějí právní přídavek”.

Filip Mikschik, zakladatel a výkonný ředitel portálu StartupJobs. Je iniciátorem a propagátorem myšlenky “buď žralok, pracuj pro startup”, tedy otcem přesvědčení, že pracovat pro startup není nic šíleného, ale jedná se o atraktivní zaměstnání. Ve startupovém prostředí se cítí jako ryba (žralok) ve vodě. Pravidelně přednáší na vysokých školách a snaží se ukázat mladé generaci, že začít s vlastním byznysem není natolik složité. Zapojuje se do projektů jako jsou Soutěž a podnikej, Impact Hub, iKid nebo xPORT VŠE.

Tereza Vozobule, zkušená a dynamická HR leader s více než 14 lety kariéry v Microsoftu, která v současné době působí jako ředitelka HR Services pro Evropu. Za svoji kariéru má prokázanou historii úspěchů v oblasti vedení a transformace HR services, optimalizaci modelu podpory zaměstnanců v rozmanitém a složitém regionu jakým Evropa je.  Jejím cílem je vždy spokojenost zákazníků, efektivita, kvalita a dodržování předpisů. Tereza je silným strategickým partnerem pro seniorní obchodní a HR zainteresované strany a podporuje řízení změn, diverzitu a inkluzi a iniciativy pro rozvoj lidí. Tým vede s vášní a není jen jejich leader, ale zároveň i kouč se zkušenostmi s řízením virtuálních, komplexních a multikulturních týmů.

Milan Rataj je spoluzakladatel HR systému Sloneek, kde je odpovědný za HR a operativu. Podstatnou část kariéry strávil v marketingovém a HR poradenství pro management. Je nadšeným propagátor myšlenky pojetí firemního vzdělávání jako investice a řízení lidí přes kompetence. Věří v celoživotní vzdělávání a rozvoj jako způsob prevence před zakrněním.

To zní dobře, že?

Pokud byste si tuto diskuzi rádi poslechli a setkali se s řečníky osobně, neváhejte a zašlete svou nominaci do 10.2.2024.

A nebo byste rádi ocenění PROFI HR Awards zastřešili z pozice partnera? V tom případě se ozvěte Veronice Kozákové na [email protected].