Raiffeisen Leasing má nového šéfa

Novým jednatelem společnosti Raiffeisen – Leasing zodpovědným za Front Office byl k 1. lednu 2024 jmenován Přemysl Beneš. Nahradil tak Aloise Laneggera, který vedení společnosti po více než 20 letech opouští.

Přemysl Beneš působí ve firmě již od roku 2009 na pozici obchodního ředitele. K jeho specializaci patří především oblast financování movitých věcí určených pro malé, střední i korporátní firmy, a to včetně specifických komodit, jakými jsou železniční technika nebo letadla.

„Je mi ctí, že mohu v nové roli navázat na pana Laneggera, který stál před více než 30 lety u zrodu celého oboru leasingu v ČR. Věřím, že ve spolupráci s týmem Raiffeisen – Leasing budeme pokračovat v dosažených úspěších a díky našemu know how a individuálnímu přístupu ke klientům budeme i nadále zlepšovat poskytované služby,“ říká Beneš.

V nové roli může Beneš zúročit své bohaté zkušenosti z top manažerských pozic významných společností. V minulosti zastával například pozici jednatele společnosti CitiLeasing, nebo funkci finančního ředitele a místopředsedy představenstva sportovního klubu AC Sparta Praha fotbal.