Primark vytvoří v Praze nová pracovní místa

Maloobchodní řetězec Primark plánuje otevřít svůj třetí obchod v České republice. Své místo by měl najít v pražské Metropoli Zličín. S jeho otevřením firma počítá v příštím fiskálním roce, tedy někdy mezi zářím 2024 a 2025.

V nové pražské prodejně vytvoří Primark až 140 pracovních míst. V současné době byl zahájen nábor na manažerské pozice. Další pracovní nabídky budou spuštěny v následujících měsících, včetně pozic vizuálních merchandiserů, personalistů či prodejních asistentů. Obchod nabízí potenciálním zájemcům o zaměstnání práci na plný i částečný úvazek.

Primark Denim

V České republice zahájil Primark svůj provoz otevřením prodejny na Václavském náměstí v červnu 2021. O pouhý rok později následovala druhá česká pobočka, a to v brněnském nákupním centru Olympia. Společnost Primark pokračuje v rozvoji své působnosti ve střední a východní Evropě.

Kromě plánu otevřít další pražský obchod oznámila výstavbu své sedmé prodejny v Polsku, v Zielone Arkady v Bydhošti, která bude otevřena v příštím finančním roce. Do roku 2025 bude mít Primark 16 prodejen na šesti trzích střední a východní Evropy, včetně první pobočky v Maďarsku, v obchodním centru Arena Mall v Budapešti, která bude otevřena ještě letos, a také přidá třetí prodejnu v Rumunsku.