Jana Zelinková se stala novou CEO Generali penzijní společnosti

Na pozici tak nahrazuje Lenku Kejíkovou, která se od února letošního roku stala členkou představenstva Generali České pojišťovny v roli pojistně-technické ředitelky pro oblast životního pojištění.

Jana Zelinková se po pěti letech vrací zpět do skupiny Generali, kde v minulosti působila v oblasti risk managementu. S bohatými zkušenostmi a odbornými znalostmi získanými během svého působení v oblasti financí a pojištění bude nyní dále rozvíjet růst Generali penzijní společnosti. „Vážím si důvěry a užívám si návrat do známého prostředí. Jsem připravena čelit všem výzvám, zejména v oblasti legislativních změn penzijního spoření. Věřím, že jsme schopni na tyto výzvy efektivně reagovat a současně nadále poskytovat našim klientům co nejlepší služby a podporu,“ řekla Jana Zelinková, nová generální ředitelka Generali penzijní společnosti.

Personální změny jsou součástí strategie skupiny Generali. „Věřím, že Jana na pozici generální ředitelky Generali penzijní společnosti naváže na dosavadní práci Lenky Kejíkové, která se přesunula do představenstva Generali České pojišťovny. Našli jsme v ní ideální nástupkyni s obchodní vizí, se schopností důsledně řídit finance i rizika, a to vše s lidským přístupem a otevřeností v souladu s naší firemní kulturou,“ komentoval změnu Roman Juráš, předseda představenstva, generální ředitel Generali České pojišťovny a country manažer Skupiny Generali pro Českou republiku a Slovensko.