Novou obchodní ředitelkou divize Industry ve Schneider Electric je Magda Blouin

Divize Industry společnosti Schneider Electric má novou obchodní ředitelku. Počátkem března se jí stala Magda Blouin, zkušená obchodní manažerka s praxí z technicky náročného prostředí – mezinárodních společností Honeywell či Microsoft. Jejím hlavním úkolem bude strategický rozvoj prodejních aktivit divize na českém trhu, s důrazem na posílení obchodních výsledků.

Magda Blouin přináší zkušenosti z více než jedenáctiletého působení v nadnárodní společnosti Honeywell, která se specializuje na inovativní řešení v oblasti letectví, obrany, průmyslu a automatizace budov. Zde během své kariéry zastávala různé pozice v oblasti prodeje, obchodu a péče o zákazníky
v rámci několika divizí a regionů. Před příchodem do Schneider Electric působila také v prestižní společnosti Microsoft, kde rozvíjela partnerství s českými a slovenskými startupy a pomáhala jim s jejich mezinárodní expanzí.

„Jsem rád, že v našem týmu mohu přivítat zkušenou obchodnici a manažerku, která do naší společnosti přináší cenné znalosti z oblasti prodeje v celosvětových technologických a softwarových firmách. Těší mě, že nás ve vedoucím týmu podpoří právě žena. Schneider Electric je společnost, kde zapojení žen do všech našich týmů podporujeme a dbáme na možnosti rovných příležitostí, rozmanitost a inkluzivitu,“ komentuje nástup Pavel Bezucký, generální ředitel Schneider Electric. Magda Blouin absolvovala studium Mezinárodního obchodu na Vysoké škole ekonomické v Praze. Její zájem o udržitelnost ji přivedl k získání certifikace v rámci kurzu Sustainability Management na VŠCHT v Praze, který se zaměřuje na průřezová témata a politiky podporující udržitelný rozvoj.