Novým marketingovým ředitelem EY Česká republika je Štěpán Tůma

Do čela marketingového oddělení českého zastoupení mezinárodní poradenské společnosti EY od 1. března 2023 nastoupil Štěpán Tůma. Ve své nové roli bude mít na starosti veškeré marketingové aktivity a business development společnosti v České republice.

Před příchodem do EY působil Štěpán Tůma jako konzultant projektů v oblasti marketingu se zaměřením na energetiku a jiné sektory. Dříve působil jako marketingový ředitel společností Sodexo a Vodafone a v oblasti marketingu zaměřeného převážně na firemní zákazníky se pohybuje přes dvacet let.

Jeho hlavním úkolem v nové roli bude posílit pozici EY na tuzemském trhu a dále prohlubovat její oborovou profilaci. „EY patří mezi globální špičky v oboru poradenských, auditních a daňových služeb, a proto je mi velkou ctí ujmout se vedení marketingu právě zde,“ říká Štěpán Tůma. „Velmi si vážím důvěry, kterou ve mě vedení společnosti vložilo, a pevně věřím, že se nám společně podaří dosáhnout všech vytyčených cílů.“ 

Volný čas Tůma věnuje především rodině. Mezi jeho koníčky patří vzdělávání – sedm let působil jako lektor na Vysoké škole ekonomie a managementu – a sport, především cyklistika a běh.